Skip to content

Teamleider zorg

Volledige verantwoordelijkheid voor jouw afdeling. Van het aannemen van nieuwe medewerkers en coachen van jouw team tot het optimaliseren van de zorg voor de bewoners via zorgleefplannen en professionele processen. Dat is wat deze rol uniek maakt!

Maak kennis met Sandra

Wat jij doet als Teamleider

Het team

Jij bent verantwoordelijk voor een team van 20-25 collega's, ieder met hun eigen specialisatie: EVV-er, Verpleegkundige, Verzorgende, Zorgassistent, Afdelingsassistenten, Medewerker huiskamer, en huishouding. Je investeert, met de leerlingen en stagiaires op jouw afdeling in het opleiden van toekomstige zorgprofessionals. Jij stuurt het team aan, coacht hen, stelt de roosters op en voert sollicitatie- en functionerinsgesprekken. Kortom; van a tot z.

Optimale zorg

De beste kwaliteit van zorg vinden wij heel belangrijk. Op jouw afdeling wonen bewoners met verschillende ziektebeelden, ieder met een eigen verloop van de ziekte. De zorg is voor iedere bewoner dus net even anders. Door de medewerkers van jouw afdeling te coachen, zorg je dat de bewoners de optimale zorg ontvangen en jouw medewerkers continue ontwikkelen en groeien. Ook dit is iets waar wij veel aandacht aan besteden.

Multidisciplinaire zorg

Op onze hoofdlocatie hebben wij naast de zorg afdelingen, een groot behandelcentrum. Hier werken o.a. onze tandarts, artsen, fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten en verpleegkundig consulenten. De EVV-ers hebben contact met de behandelaren over de individuele zorg van de bewoners. Hoe kan er bijvoorbeeld het beste ingespeeld worden op de cognitieve beperking van bewoner? Jij bewaakt dit proces, en bent voorzitter bij de MDO's met de behadelplan deelnemers.

Projecten

Wij zijn doelgericht bezig met de professionalisering en optimalisering van de zorgprocesssen, strategie en vooral ook de administratie. Als zorgmedewerker geef je tenslotte liever aandacht aan de persoon dan aan het papierwerk. Momenteel werken wij aan de digitalisering van onze zorgdossiers, het uitbreiden van onze maaltijden, en het verbeteren van arbo gerelateerde zaken. Jouw visie als teamleider is hier belangrijk in, en jij speelt dan ook een grote rol in deze projecten.

Rooster

Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van het rooster voor jouw afdeling. Als teamleider werk je voornamelijk dagdiensten. Op deze manier ben je voor je team aanwezig op het piek moment in de zorg, maar ook voor project afspraken en sollicitatiegesprekken. Dagdienst 07:00 - 15:30 uur Avonddienst 14:45 - 23:15 uur Nachtdienst 22:45 - 07:15 uur

Vast contract

Jij bouwt een band op met je team. Wij bouwen graag een langdurige band met jou op, jij ontvangt daarom direct een vast contract!

Het team

Naast dat jij als teamleider verantwoordelijk bent voor je eigen team medewerkers op jouw afdeling, maak je zelf ook deel uit van een team met 13 teamleiders. Onderlinge kennisdeling, vervanging bij afwezigheid, maar vooral ook veel plezier staan hier centraal!

Sollicitatieprocedure

Wij kunnen ons goed voorstellen dat een nieuwe baan best spannend is! Wij zorgen daarom dat je tijdens de sollicitatieprocedure een volledig beeld krijgt van de zorg bij Nieuw Unicum, en de rol als Teamleider zorg.

  1. Solliciteer via het sollicitatieformulier. Jij ontvangt binnen één werkweek een terugkoppeling.

  2. Telefonisch kennismakingsgesprek (20 - 30 min) Als jouw profiel aansluit nodigt onze recruiter je uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Wij horen graag meer over jou, en vertellen jou ook meer over de rol van Teamleider zorg.

  3. Eerste sollicitatiegesprek Sollicitatiegesprek op kantoor met een Teamleider zorg en een HR adviseur.

  4. Assessment Wij zien een match en nodigen je uit voor een online assessment.

  5. Meeloopsessie op de afdeling (07:00 tot 11:00 uur) Tijd voor een kennismaking met de zorg. Jij gaat meelopen op de afdeling. Zo krijg je een duidelijk beeld van de ziektebeelden, de zorg voor onze bewoners en van het team. Aansluitend is er een kennismakingsgesprek met de bewonersraad.

  6. Tweede sollicitatiegesprek Wij nodigen je uit voor een tweede gesprek op kantoor met een van onze bestuurders en een Teamleider zorg.

  7. Arbeidsvoorwaardenvoorstel Wij voegen jou graag toe ons team. Jij ontvangt een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Zodra jij akkoord bent, mogen wij je feliciteren met je nieuwe baan als Teamleider zorg bij Nieuw Unicum!

Een unicum aan zorg.