Skip to content

ZZP in de zorg

Een zzp opdracht in de zorg? Geen bureaus en geen platformen. Wij bieden een overeenkomst van opdracht zodat jij rechtstreeks in onze flexpool komt. Jij bepaalt het aantal uren!

Een beeld van de werkzaamheden.

Flexpool

Als zzp professional ben jij onderdeel van onze flexpool. Vanuit de flexpool wordt de zorg voor onze elf afdelingen en drie buitenlocaties ingevuld. De ene week werk je op een vaste afdeling, de andere week zijn dit drie verschillende. Het is net waar jouw hulp het hardste nodig is.

Wij kijken naar jouw wens betreft het type diensten (dag, avond of nacht) en het aantal uren van de dienst (vier tot acht uur per dag). Kortom; veel flexibiliteit en afwisseling, maar toch de stabiliteit van een vaste opdrachtgever. Enthousiast geworden over onze unieke zorg? Jij kunt je voor lange tijd aan ons binden!

ZZP vacatures

Wij hebben mogelijkheden voor Helpende, Verzorgende en Verpleegkundige. Ieder met hun eigen uitdagingen en voorwaarden, maar allemaal op een afdeling waar je echt onderdeel bent van het vaste team.

Niet alle vacatures staan het hele jaar open, maar wij komen graag alvast met je in contact!

Een unicum aan zorg

MS en NAH ziektebeeld

Het merendeel van onze bewoners heeft progressieve MS of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Zij kunnen niet meer zelfstandig wonen. Jouw zorg is dus extra waardevol! De ene bewoner kan nog zelfstandig met de rolstoel op pad, de ander communiceert door speciale hulpmiddelen te gebruiken. Iedere dag is dus anders en uitdagend. Dit maakt jouw opdracht bij Nieuw Unicum ook uniek!

ADL handelingen

Voor welke ADL handelingen jij verantwoordelijk bent, is afhankelijk van jouw functie. Deze handelingen zijn bij ons net wat uitdagender, omdat 95% van onze bewoners vanwege hun ziekte in een rolstoel zit. Je helpt hun bijvoorbeelde met een tillift uit bed, en helpt ze met een douche bed onder de douche. Ook zelfstandig tandenpoetsen of naar het toilet gaan is lastig voor mensen met MS en/of niet-aangeboren hersenletsel.

Medische handelingen

Naast de ADL handelingen, ben je als verzorgende en verpleegkundige ook verantwoordelijk voor medische handelingen. Denk hierbij aan bloeddruk- en saturatie meten, medicatie toedienen, katheteriseren, injecteren, wondzorg, maar ook het verwisselen van stoma's. Het meerendeel van onze bewoners heeft een stoma. Door de verschillende ziektebeelden en fases van de ziekte, zijn de handelingen bij iedere bewoner anders.

Extra stukje aandacht

Onze bewoners tussen de 18 en 70 jaar oud, staan nog midden in het leven. Aandacht voor hun vinden wij daarom extra belangrijk. Zij zijn allemaal verschillend. Tijd voor een praatje, spelletje of wandeling door de duinen creeëren wij. Is er voor jou als verzorgende of verpleegkundige meer aandacht van jou nodig voor de medische handelingen? Er zijn afdelingsassistenten die jou ondersteunen in de aandacht voor de bewoner.

Waar wij voor zorgen

Overeenkomst van opdracht van drie of zes maanden

Factuur: automatisch via factoring of eigen factuur

Betalingstermijn van 14 dagen

Eigen keuze van type diensten (dag-, avond- of nachtdiensten)

Wij werken met 8-uurs diensten

"Wij zijn als teamleiders enorm blij met alle ondersteuning van de zzp-ers op onze afdeling. Er zijn veel zzp-ers die zich voor langere tijd aan ons binden, zij zijn volledig onderdeel van het team. Dit is ook voor onze bewoners fijn, de band vinden wij belangrijk."

Sandra George Teamleider zorg en flexpool

Onze locaties

Hoofdlocatie

Onze hoofdlocatie bevindt zich in de duinen van Zandvoort. Een prachtige locatie om te werken. Wij hebben een pad in de duinen gecreërd waar bewoners met hun rolstoel overheen kunnen. Er wonen hier bewoners met zowel progressieve MS als niet-aangeboren hersenletsel.

In totaal hebben wij op de hoofdlocatie 11 afdelingen en ongeveer 200 bewoners. Ook de staffuncties, behandelzaken, dagbestedingsactiviteiten, zwembad, catering etc. bevinden zich op deze locatie.

Zandvoort Noord

Onze buitenlocatie Zandvoort Noord is een woonomgeving voor onze bewoners met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), in combinatie met lichamelijke beperkingen. Zij kunnen niet zelfstandig wonen en ontvangen de benodigde zorg in hun eigen appartement.  Onze buitenlocatie in Zandvoort Noord bestaat uit 17 appartementen. Het pand waarin de appartement zich bevinden delen wij samen met de RIBW en Stichting Pluspunt Zandvoort. Het team bestaat uit 24 collega’s.

Zandvoort Centrum

Onze buitenlocatie Zandvoort Centrum is het thuis van 19 bewoners (30-70 jaar) met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), in combinatie met lichamelijke beperkingen. Zij kunnen niet zelfstandig wonen en ontvangen de benodigde zorg in hun eigen appartement. 

Er zijn 19 appartementen op deze locatie. Het is een zelfsturende locatie. Het team bestaat uit 25 collega’s. In onze ruime huiskamer met grote keuken worden ook kookdiensten gedraaid. Wij bereiden hier verse maaltijden voor onze bewoners. 

Haarlem

Onze buitenlocatie Haarlem is een woonomgeving voor onze bewoners met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), in combinatie met lichamelijke beperkingen, verslavingszorg en psychosociale aspecten. Zij ontvangen de benodigde zorg en begeleiding in hun eigen appartement.

Het pand met mooie tuin delen wij met reguliere woonappartementen, waarvan wij 18 appartementen hebben. In onze ruime huiskamer met grote keuken worden ook kookdiensten gedraaid. Wij bereiden hier verse maaltijden voor onze 19 bewoners.

Sollicitatieprocedure ZZP

Als zzp-er kies jij continue je eigen werkplek. Veel keuze, dus extra belangrijk om de juiste match te kiezen! Wij zorgen daarom dat je tijdens de sollicitatieprocedure een volledig beeld krijgt van de zorg bij Nieuw Unicum, en jouw rol als zzp-er.

  1. Solliciteer via het sollicitatieformulier. Jij ontvangt binnen één werkweek een terugkoppeling van de recruiter.

  2. Telefonisch kennismakingsgesprek (20 - 30 min) Als jouw profiel aansluit nodigt onze recruiter je uit voor een telefonisch kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek horen wij graag meer over jou, en vertellen wij jou ook meer over de mogelijkheden als zzp-er. Wij horen ook graag jouw voorwaarden.

  3. Sollicitatiegesprek Sollicitatiegesprek op kantoor met Sandra George (Teamleider flexpool).

  4. Meeloopsessie op de afdeling (dagdeel) Meeloopsessie op de afdeling. Jij krijgt zo een beeld van de zorghandelingen, bewoners en het team.

  5. Opdracht van overeenkomst Beide positief? Dan ontvang jij van ons een opdracht van overeenkomst.

Liever een vast contract? Word Verzorgende IG!

Een unicum aan zorg.