Overslaan naar content

Unieke baan

Wil je werken in een unieke tak van de zorg? Dat kan bij Nieuw Unicum! Wij bieden jou een bijzondere werkplek. Welke functie je ook hebt: het werk is afwisselend en uitdagend. Boven alles zijn wij trots op wat wij doen!

MS Expertisecentrum van Nieuw Unicum

Wij zijn gespecialiseerd in de zorg, begeleiding en multidisciplinaire behandeling van mensen met progressieve MS en niet-aangeboren hersenletsel.

Onze bewoners zijn tussen de 18 en 70 jaar, hebben diverse achtergronden en lichamelijke en/of cognitieve beperkingen door hun ziekte. We hebben veel ervaring en expertise opgebouwd bij de begeleiding en behandeling van mensen met progressieve MS. Dit maakt dat Nieuw Unicum in Nederland een unieke positie inneemt als MS Expertisecentrum.

Om alle mensen met progressieve MS in Nederland te helpen, stellen wij onze kennis en kunde landelijk beschikbaar.

Een unicum aan zorg

Onze kernwaarden

Warm.

De relatie tussen bewoner en zorgmedewerker is een essentiële factor voor de kwaliteit van zorg. Deze relatie is gebaseerd op respect en vertrouwen. We ontmoeten elkaar van mens tot mens, dichtbij, met aandacht en een luisterend oor.

Professioneel.

Deskundige en vakbekwame medewerkers die volgens een gedeelde visie en kwaliteitskaders bewoners ondersteunen. Een belangrijk uitgangspunt is ons respect voor de eigen regie van bewoners.

Toegewijd.

We zijn toegewijd. We hebben hart voor ons vak en zijn authentiek betrokken bij onze bewoners hun naasten en elkaar.

Een unicum aan zorg