Skip to content

Unieke baan

Wil je werken in een unieke tak van de zorg? Dat kan bij Nieuw Unicum! Wij bieden jou een bijzondere werkplek. Welke functie je ook hebt: het werk is afwisselend en uitdagend. Boven alles zijn wij trots op wat wij doen!

Een unicum aan zorg

MS Expertisecentrum Nieuw Unicum

Wij zijn gespecialiseerd in de zorg, begeleiding en multidisciplinaire behandeling van mensen met progressieve MS en niet-aangeboren hersenletsel.

Onze bewoners zijn tussen de 18 en 70 jaar, hebben diverse achtergronden en lichamelijke en/of cognitieve beperkingen door hun ziekte. We hebben veel ervaring en expertise opgebouwd bij de begeleiding en behandeling van mensen met progressieve MS. Dit maakt dat Nieuw Unicum in Nederland een unieke positie inneemt als MS Expertisecentrum.

Om alle mensen met progressieve MS in Nederland te helpen, stellen wij onze kennis en kunde landelijk beschikbaar.

50 jaar Nieuw Unicum

Onze kernwaarden

Toegewijd

Wij doen ons werk vanuit een sterk verantwoordelijkheidsbesef en een gepassioneerde betrokkenheid. Wij hebben hart, oog en oor voor onze bewoners, wij zijn mensgericht en volledig toegewijd.

Ambitieus

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij steken energie in onze eigen ontwikkeling, tonen enthousiasme en inzet en zoeken actief naar kansen die onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Innovatief

Wij zoeken samen voortdurend naar verbetering. We tonen lef door met vindingrijke oplossingen te komen en actief na te denken over ons werk en nieuwe plannen en voorstellen.

Een unicum aan zorg