Skip to content

Medewerkers aan het woord

Benieuwd hoe het is om te werken bij Nieuw Unicum? Maak kennis met een aantal van je toekomstige collega's. Zij vertellen waarom zij voor Nieuw Unicum hebben gekozen.

Waarom ik hier werk

"Wij vinden leren en ontwikkelen heel belangrijk. Dit doen wij samen en zoveel mogelijk op de werkvloer. Wij bieden een open en positief leerklimaat en professionele begeleiding voor stagiaires en leerlingen."

Martine Coördinator opleidingen

"Het contact dat ik heb met bewoners en collega’s vind ik heel waardevol. Er hangt een huiselijke en een goede sfeer. Als er bij de bewoner iets dwars zit, ga je het gesprek aan. Het samen naar een oplossing zoeken geeft mij voldoening."

Vera Verzorgende IG

"Hiervoor werkte ik in de sales en HR. Ik werkte veel met mijn hoofd en nu wil ik met mijn hart en handen werken. Ik liep een ochtend mee in de zorg en was om, het was hartelijk en warm, en dit gevoel is inmiddels alleen maar versterkt."

Marie-José Leerling Verzorgende IG

"Dit is de leukste baan die ik ooit heb gehad! Bewoners zien mij niet puur als een werknemer, maar ze zien mij echt als maatje. Ik heb altijd lol met bewoners. In deze baan kan ik mijzelf zijn."

Gerard Medewerker intern vervoer

"Ik begon met werken als huishoudelijk medewerkster. Nu 1,5 jaar later heb ik de kans gekregen om door te groeien. Je krijgt echte waardering. Dat is heel waardevol."

Emel Leerling zorg en welzijn

"De dynamiek binnen het team vind ik erg leuk. De doelgroep van Nieuw Unicum sprak mij aan. Daarom heb ik de switch gemaakt. Dat leek mij een grote uitdaging."

Ida Teamleider Zorg

"Ik heb er bewust voor gekozen om te werken op de buitenlocatie. Ik ben echt een begeleider in hart en nieren. Ik heb hier te maken met gedragsproblematiek maar ook met begeleiding en ondersteuning van bewoners." Jan EVV

“Hiervoor had ik een secretariële functie op kantoor. De laatste jaren trok de zorg mij al. Ik vind dat ik nu echt nuttig werk doe, en als ik naar huis ga heb ik een leuke dag gehad. Ik haal zoveel voldoening uit mijn werk en kan het iedereen aanraden!” Maureen Leerling Verzorgende IG

"Bij ons in het opleidingstraject zitten collega's die al eerder ervaring in de zorg op hebben gedaan, maar vooral ook carrièreswitchers net zoals ik. Daarom krijgen wij begeleiding op maat. De dankbaarheid vanuit de bewoners geeft mij veel voldoening. Ik zou het iedereen aanraden!" Martijn Leerling Verzorgende IG