Overslaan naar content

Een kijkje in unieke zorg

Wij geven je graag een kijkje in de unieke wereld van Nieuw Unicum.

Collega's nemen je mee in hun dagelijkse werkzaamheden, de reden dat zij bij Nieuw Unicum werken, en wat onze bewoners zo bijzonder maakt.

In de video's krijg je ook een indruk van de omgeving, sfeer en onze diverse disciplines.

Teamleider zorg

Sandra is begonnen als stagiaire, doorgegroeid naar EVV’er en inmiddels al 9,5 jaar teamleider. Sandra verteld over de diversiteit van haar werkzaamheden en waarom zij dit nergens anders zou willen doen dan bij Nieuw Unicum!

Verzorgende IG

Mirza en Claudia laten je zien hoe het is om met bewoners met MS en niet-aangeboren hersenletsel te werken. Voor Claudia is de doelgroep ook echt de reden dat zij in eerste instantie voor Nieuw Unicum heeft gekozen. Bijna iedere dag leer je iets nieuws!

Opleidingstraject Verzorgende IG

Maureen en Martijn vertellen je hoe het is om een carrièreswitch te maken. O.a. de begeleiding op maat, uitdagende ziektebeelden, waardering van de bewoners, en combinatie van werken en leren, hebben voor hun overstap gezorgd!

Rondleiding hoofdlocatie

Benieuwd waar je komt te werken? Wij nemen je mee op onze loofdlocatie waar naast het merendeel van onze zorgafdelingen, ook een behandelcentrum, dagactiviteiten, catering en het kantoor gevestigd is. Wij hebben een bijzondere hoofdlocatie midden in de duinen.