Overslaan naar content

Stage

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben verschillende meeloop- of afstudeermogelijkheden voor zowel zorg- als overige opleidingen. Onze opleidingsbegeleiders staan voor jou klaar en ondersteunen je tijdens je stage!

Werken bij Nieuw Unicum

Stagemogelijkheden in de zorg

Wij hebben voor de zorg stageplekken een samenwerking met het Nova college Haarlem en Hoofddorp en ROC Leiden. Ieder jaar starten er +/- 50 stagiaires bij ons.

BOL Verpleegkundige | Verzorgende | Helpende

Wij hebben verschillende BOL stagemogelijkheden in de zorg, zowel voor afstudeer- als meeloopstages voor helpende, verzorgende en verpleegkundige opleidingen.

Behandelzaken

Op onze hoofdlocatie hebben wij een behandelcentrum waar verschillende disciplines te vinden zijn; fysiotherapie, ergotherapie, logopedist, diëtist, neuropsycholoog en artsen. Wij hebben geen vaste stageplekken, maar kijken graag naar de mogelijkheden voor maatwerk. Opleiden en kennis ontwikkelen doen wij graag!

Kantoor

Naast alle zorg gerelateerde functies bij Nieuw Unicum, hebben wij ook een kantoor afdeling. Hier wordt alle administratie, recruitment, HR, ICT, financiën, facilitaire zaken en communicatie geregeld. Alles om de zorg te ontzorgen. Ook hier kijken wij graag naar mogelijkheden voor maatwerk stageplekken.

Stagevergoeding

Wij waarderen jouw aanwezigheid enorm. Jij ontvangt een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand gebaseerd op 36 uur per week.

Stagecontract

De duur van de stage bepaal jij. Wij hebben stagemogelijkheden van 10 weken, 18 weken, half jaar of een jaar. Het is maar net wat nodig is voor jouw opleiding.

"Wij vinden leren en ontwikkelen heel belangrijk. Dit doen wij samen en zoveel mogelijk op de werkvloer. Wij bieden een open en positief leerklimaat en professionele begeleiding voor stagiaires en leerlingen."

Martine Coördinator opleidingen

Sollicitatieprocedure BOL - Zorg

  • Nova collega Haarlem of Hoofddorp: jouw contactpersoon bij de opleiding levert jouw gegevens bij ons aan. Geef je voorkeur alvast door aan je contactpersoon.

  • ROC Leiden en overige opleidingsinstituten: neem contact op met Hanny Stiemer via onderstaande button. Wij nodigen je op korte termijn uit voor een kennismakingsgesprek.

Sollicitatieprocedure kantoor en behandelzaken

Neem contact op met Stephanie Bos (Recruiter)!

Een unicum aan zorg.