Overslaan naar content

Arbeidsvoorwaarden

Jij wilt werken in de unieke zorg bij Nieuw Unicum. Benieuwd hoe wij voor jou zorgen? Wij zijn aangesloten bij de CAO Gehandicaptenzorg. Bekijk hieronder onze arbeidsvoorwaarden.

Balansverlof

57 uur Balansverlof per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur). Je kunt zelf bepalen hoe je deze uren wil inzetten! Denk aan; extra vakantiedagen, gedeeltelijk uitbetalen, fiscfree of opsparen voor een (wereld)reis of sabbatical.

Vakantiedagen

144 verlofuren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur). Je kunt dit gedeeltelijk of volledig aanvullen met 57 uur vanuit Balansverlof.

Vakantiegeld

8% van jouw bruto jaarsalaris.

Eindejaarsuitkering

8,33% van jouw bruto jaarsalaris.

Pensioenregeling

Collectieve pensioenregeling Zorg en Welzijn (PFZW), 50% van de premie wordt betaald door Nieuw Unicum. 

Reiskostenvergoeding

0,21 eurocent per km, maximaal 30 km enkele reis.  

Aanvullende reiskostenregeling: In december kan een belastingvrije reiskostenvergoeding verstrekt worden, te verrekenen met de bruto eindejaarsuitkering.  

FiscFree

Fiscaal voordeel op aanschaf van fiets, mobiele telefoon en laptop via FiscFree. Te verrekenen met brutoloon of Balansverlof uren. 

Zorgverzekering

Wij hebben collectiviteit afspraken met de volgende (zorg)verzekeraars: Zorg & Zekerheid en Zilveren Kruis Achmea. Je ontvangt respectievelijk 7% en 10% korting op aanvullende verzekeringen.

Collectiviteitsafspraken

Wij hebben collectiviteitsafspraken bij Centraal beheer: autoverzekering (10% korting), inboedelverzekering (8% korting), doorlopende reisverzekering (5% korting) en aansprakelijkheidsverzekering (8% korting).

VOG

Het is verplicht om een verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen voorafgaand het dienstverband. Nieuw Unicum verzorgd de aanvraag van de VOG en deze wordt ook vergoed. 

Aanvullende arbeidsvoorwaarden zorg

Vast contract

Wij bieden voor de volgende functies direct een vast contract: Verzorgende IG, Verpleegkundige en Teamleider.

Onregelmatigheidstoeslag

Over de uren die je werkt buiten reguliere kantoor werktijden en werkdagen ontvang je een onregelmatigheidstoeslag. Dit zijn diensten op zaterdag, zon- en feestdagen of avond- en nachtdiensten. Bekijk hier de exacte percentages.

Rooster

Jij kiest zelf het aantal uren dat je bij ons wilt werken, dit kan tussen de 24 en 36 uur per week zijn. Je werkt op een vaste afdeling. Wij werken met dag-, avond- en nachtdiensten. Jij weet altijd een maand van te voren hoe je rooster eruit ziet. Wel zo fijn met het plannen van privé afspraken. Dagdienst 07:00 - 15:30 uur Avonddienst 14:45 - 23:15 uur Nachtdienst 22:45 - 07:15 uur

Opleidingen

Wij vinden jouw ontwikkeling heel belangrijk en investeren daarom op het gebied van trainingen en opleidingen. Wij leggen hierbij ook focus op de scholing betreft de ziektebeelden van onze bewoners; MS en NAH. Binnen Nieuw Unicum hebben wij een eigen afdeling opleidingen met praktijkopleiders, praktijkbegeleiders en werkbegeleiders. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met verschillende opleidingsinstituten.

Een unicum aan zorg.