Overslaan naar content

HRD Adviseur

 • Zandvoort
Opleidingen

Dag nieuwe collega!

Jij draagt bij aan een optimale leeromgeving voor alle medewerkers. Ben jij in staat om samen met je collega’s ons opleidingsplan en beleid uit te voeren? Ga jij met een heldere strategische visie vooruit kijken naar het leren en ontwikkelen van medewerkers in de toekomst? Bij Nieuw Unicum geloven wij in continu leren en ontwikkelen.

Wat ga je als HRD Adviseur bij Nieuw Unicum doen?
Je vertaalt het strategisch opleidingsbeleid door naar de praktijk en bent verantwoordelijk voor de totstandkoming daarvan. Je adviseert afdelingen en managers over leren en ontwikkelen. De vragen die hieruit voortkomen pak je zelf op, beleg je in de organisatie of besteed je uit. Je signaleert leervragen op de werkvloer en begeleid, ontwikkelt en ontwerpt leerinterventies. Hierin neem je zelf ook met enige regelmaat de rol van trainer in aan.

Je faciliteert en organiseert het leren van alle medewerkers in hun aandachtsgebied. Je bent verantwoordelijk voor het (digitale) opleidingsaanbod. Samen met experts ontwikkel je inhoud en je zorgt voor een passende vorm. Tenslotte ondersteun je bij het opstellen en uitvoeren van het opleidingsjaarplan en draag je bij aan de ontwikkeling van de opleidingsprogramma’s. Denk aan het innoveren van leermethodes of het optuigen van een leiderschapsprogramma. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het verder vorm geven van de erkenning Doelgroep Expertise Centrum (DEC) MS.

 • Je draagt bij aan het uitvoeren van het huidige opleidingsplan;
 • Coördineren van de huidige aanbesteding voor een nieuw LMS, en van de implementatie in 2025;
 • Ondersteunen bij het opstellen en ontwikkelen van het opleidingsjaarplan in samenspraak met manager HR;
 • Opzetten van diverse leerinterventies;
 • Opstellen van evaluaties om de kwaliteit te meten van leerinterventies.


Ook het inkopen van leerinterventies komt met enige regelmaat voor, hiervoor heb je contact met diverse leveranciers. Jij bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de wensen, het uitzetten van de aanvragen en het adviseren van de juiste leverancier.


Het team
De afdeling Leren & Ontwikkelen bestaat uit zes collega’s; Marjo (Manager HR), Lesley (Medewerker L&O), Hanny (Praktijkopleider), Marja (Praktijkopleider) en Nicolet (Praktijkopleider).

Het kantoor van Leren & Ontwikkelen is centraal gelegen op de hoofdlocatie, je bent een centraal punt voor de organisatie als het gaat om contact met medewerkers, leidinggevenden, trainers, coaches, facilitair en de Servicedesk.

Wie zoeken we

Een HRD Adviseur die in staat is zelfstandig te werken met affiniteit voor de zorgsector en humor. Je bent in staat om overzicht te houden, hoog over door te kunnen pakken en alles in goede banen te leiden.

 • Hbo diploma HRM of Opleidingskunde;
 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen een adviserende rol in leren & ontwikkelen;
 • Affiniteit met LMS systemen;
 • Je bent een verbinder en weet de leerbehoeften door te vertalen naar duurzame oplossingen;
 • Je beschikt over sterke adviesvaardigheden en bent een volwaardige sparringpartner voor alle lagen uit de organisatie;
 • Ervaring met Microsoft 365 omgeving.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 4.806,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 55)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 december (2%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
🕛 36 uur per week
Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe HRD Adviseur?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!

WhatsApp direct met Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86846518.

Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is op werkenbijnieuwunicum.nl

Op locatie
 • Zandvoort
€ 3.281 - € 4.806 per maand
Opleidingen

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar