Overslaan naar content

Chef-kok | 32-36 uur

  • Zandvoort
Facilitair

Dag nieuwe collega!

Ben jij een chef-kok met passie voor verse onbewerkte maaltijden? Kom werken in ons bedrijfsrestaurant! Jij levert een belangrijke bijdrage aan goede en gezonde voeding voor onze bewoners, medewerkers en bezoekers.


📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 3.606 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG40)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 december (2%)
🕛 32-36 uur per week


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Wat jij doet als chef-kok bij Nieuw Unicum
Wij zoeken een gepassioneerde chef-kok die ons team wil versterken en de bewoners, medewerkers en bezoekers van de beste lunches en maaltijden wil voorzien. Bij ons ga jij het verschil maken. Wij koken voor medewerkers die in de zorg werken en voor de bewoners die zorg nodig hebben.


Jij bent eindverantwoordelijk voor de keuken en krijgt volledig de vrije hand in de keuken, de ruimte voor jouw creativiteit is gegarandeerd. Trends op foodgebied, die jij natuurlijk actief volgt, kan jij toepassen in deze keuken. Wij juichen vernieuwing en innovatie toe. Je bouwt mee aan het neerzetten van het concept en bewaakt de kwaliteit van alles wat de keuken verlaat.


Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team. Je geeft functioneel leiding aan de catering medewerkers , verzorgt een deel van de administratie en bent verantwoordelijk voor de inkoop. Zowel op culinair als organisatorisch gebied ben jij een onmisbare schakel in de keuken. Je deelt jouw liefde voor koken met het team en stimuleert hen om ook creatief te zijn. Ook breng je overzicht en rust in de keuken.


Het team

Het Facilitair Bedrijf bestaat in totaal uit ruim 55 medewerkers en verzorgt de dienstverlening op het gebied van bewonersvoeding, catering, logistiek, magazijn, inkoop, schoonmaak en receptie. Binnen de afdeling heerst een gezellige sfeer, werken we hard, hebben wij respect voor elkaar en zijn we respectvol naar anderen.


Het Facilitair Bedrijf gaat zich de komende jaren richten op een service excellence niveau. Dit betekend dat wij streven naar een dagelijkse dienstverlening waarin we minimaal het cijfer negen willen scoren. Als chef-kok speel jij hierin een grote rol en draag jij bij aan het behalen van het service excellence niveau.


Meer over werken bij Nieuw Unicum

Wie zoeken we

  • Minimaal afgeronde opleiding zelfstandig werkend kok (niveau 3), bij voorkeur een dieetkok opleiding (niveau 4);
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als zelfstandig werkend kok;
  • Bekend met het bereiden van (dieet)maaltijden;
  • Bij IDSSI kijk je ons niet vragend aan;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Kennis van instellingen en horecakeukens;
  • Kennis van hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften (HACCP);
  • Gasvrijheid zit in je DNA.


Ben jij onze nieuwe chef-kok?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86846518.


*Een online assessment, o.a. op het gebied van persoonlijkheid, is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten.


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Op locatie
  • Zandvoort
€ 2.672 - € 3.606 per maand
Facilitair

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar