Overslaan naar content

Helpende (+)| 24 – 36 uur

ZandvoortZorg

Dag nieuwe collega!

Wil jij jouw nieuwe baan direct beginnen met een contract voor onbepaalde tijd? Lijkt het jou leuk om zorg te dragen voor bewoners en cliënten met een fysieke en cognitieve handicap. Wil jij iedere dag het verschil maken voor bewoners, cliënten maar ook hun familie? Waar wacht je nog op, solliciteer direct!


Als Helpende (+) help je de bewoners met de ADL en bied je ondersteuning aan verzorgende handelingen. Je kunt werken op de hoofdlocatie in Zandvoort, via de flexpool of een van de buitenlocaties in Zandvoort of Haarlem.


Hier zorgen wij voor

📝Direct een vast contract!
💰 Salaris max. € 3.067,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 30)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 juni (2%) en 1 december (2%)
🕛 24 - 36 uur per week


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Rooster

Samen met jou kijken wij waar jij het beste op jouw plek zit en kijken we naar een passend werkrooster. Werk je bijvoorbeeld graag in een wisselrooster of draai je liever korte diensten? Wij bieden diverse mogelijkheden op basis van jouw wensen.

Vaste vrije dag: Ja! Er is sprake van één roostervrij dag.

Weekenddiensten: Jij bent tenminste 22 weekenden per jaar vrij.

Bekendmaken rooster: Uiterlijk één maand voor datum van ingang van het rooster.

Feestdagen: Worden zo evenredig mogelijk geregeld binnen het team. Bijvoorbeeld werken met Pasen of Pinksteren en werken met Kerst of met Oud en Nieuw.

Werktijden
Dagdienst: 07:00 - 15:30 uur
Avonddienst: 14:45 - 23:15 uur

Het is ook mogelijk om korte diensten te werken, denk hierbij aan 4-uurs of 6-uurs diensten. Je werkt dan een verkorte dag- of avonddienst.


Wat ga jij doen als Helpende

Als Helpende bied jij ondersteuning aan verzorgende handelingen. Hierbij kan je denken aan eten en drinken, tanden poetsen, helpen met telefoneren, kast opruimen, bewoners uit bed halen en naar bed brengen. Wat goed is om te weten is dat het voor bijna alle bewoners niet mogelijk is om deze handelingen zelfstandig uit te voeren.


Wat ga jij doen als Helpende +

Naast de bovengenoemde werkzaamheden voer je als Helpende + extra verzorgende handelingen uit. Hierbij kun je denken aan: medicatie controleren en registreren, zalven van de huid, neusdruppels toedienen, katheterzak leegmaken en verwisselen en ogen druppelen.


Tot slot begeleidt je bewoners naar contacten en afspraken binnen en buiten Nieuw Unicum, bijvoorbeeld een bezoek aan het ziekenhuis. En verricht je op verzoek van de Teamleider of EVV ondersteunende taken gerelateerd aan de zorgverlening op de afdeling.

Wie zoeken we

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen van bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Je kunt goed samenwerken, bent leergierig en je vindt het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.


  • MBO Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 of Helpende +;
  • Aangevuld met medicatie delen is een pre;
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Passie voor de zorg en betrokken bij het welzijn van onze bewoners;
  • Proactief, zelfstandig, geduldig en zorgvuldig.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Ben jij onze nieuwe collega?

Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstpakket en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Pien Sintenie (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.


De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten. Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Zandvoort
€ 2.127 - € 3.067 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar