Overslaan naar content

Kwaliteitsverpleegkundige | 24-36 uur

 • Zandvoort
Zorg

Dag nieuwe collega!

Ben jij die enthousiaste en gedreven kwaliteitsverpleegkundige die toeziet op de kwaliteit van zorg van onze bewoners? Word dan onze nieuwe collega!


Wat ga je als kwaliteitsverpleegkundige bij Nieuw Unicum doen?

 • Je ziet toe op de geleverde zorg en weet met jouw ervaring als verpleegkundige en coachende vaardigheden de verpleegkundige zorg steeds verder te professionaliseren.
 • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het kwaliteitsbeleid. Dit doe je door het maken en implementeren van verbeterplannen.
 • Je ondersteunt, coacht en begeleidt de zorgteams en helpt hen bij de implementatie van geldende richtlijnen, protocollen, nieuwe werkwijzen en processen. Dit doe je door mee te werken, mee, te kijken voor te doen, ‘bed-site teaching’ en coaching tijdens het werk.
 • Je geeft scholing en/of klinische lessen aan collega’s en verzorgt interne en externe audits en draagt bij aan de multidisciplinaire samenwerking tussen de behandelaren en de zorgteams.
 • Je initieert, leidt of neemt deel aan in- en externe werkgroepen waaronder de medische commissie, en draagt vanuit je eigen deskundigheid bij aan kwaliteits- en zorginnovatieprojecten.
 • Je kunt als kwaliteitsverpleegkundige eerste aanspreekpunt zijn voor de achterwacht artsen.

Waarom Nieuw Unicum
Wij maken dagelijks het verschil voor 250 bewoners. Dit doen we vanaf vier locaties; onze hoofdlocatie in de duinen van Zandvoort, Zandvoort-centrum, Zandvoort-noord en Haarlem. Wij bieden zorg, begeleiding en behandeling voor mensen met progressieve multiple sclerose (MS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De bewoners zijn relatief jong en hebben diverse achtergronden en lichamelijke en/of cognitieve beperkingen. Je krijgt een uitdagende werkplek in deze unieke tak van de zorg. Bewoners delen graag hun verhalen en ervaringen, zo bouw je vaak een bijzondere band op.

Wie zoeken we

De functie van kwaliteitsverpleegkundige is een nieuwe functie binnen Nieuw Unicum.

Nieuw Unicum is volop in ontwikkeling en beweging en wij zoeken iemand die daar een actieve rol in wil vervullen. Iemand die wil helpen mee bouwen en de toekomstige functie van kwaliteitsverpleegkundige vorm wil geven.


Als kwaliteitsverpleegkundige ben je communicatief vaardig, positief en motiverend in het overdragen van kennis aan medewerkers in de zorg/begeleiding. Je bent in staat om goed samen te werken met artsen en behandelaren en werkt volgens geldende richtlijnen en protocollen. Je houdt ervan om samen met collega’s ontwikkelingen door te maken en bent in staat hierin een actieve rol te spelen. Je beschikt verder over:


 • Afgerond MBO-V diploma met geldige BIG registratie;
 • Aantoonbare meerjarige werkervaring als verpleegkundige;
 • Aantoonbare ervaring en affiniteit met kwaliteit van zorg;
 • Aantoonbaar goed ontwikkelde communicatieve- en coachende vaardigheden;
 • Sterke teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Is flexibel qua werkuren en tijden (7 x 24) uurs zorg.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

🎓 Een inwerkprogramma met speciaal scholingsprogramma voor alle kwaliteitsverpleegkundigen

💰 Salaris max. € 4.349- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 50)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 december (2%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
🕛 24-36 uur per week


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe Kwaliteitsverpleegkundige?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Pien (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.


De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten. 


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Op locatie
 • Zandvoort
€ 3.046 - € 4.349 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar