Overslaan naar content

Maatschappelijk werker | 24-28 uur

 • Zandvoort
Psychosociaal team

Dag nieuwe collega!

Werk jij graag met mensen met lichamelijke en vaak ook cognitieve beperkingen? De mensen uit onze doelgroep bied je begeleiding en kortdurende behandeling, hiermee help je onze bewoners met het herpakken van rollen en het leiden van een waardevol bestaan.


Wat ga je als maatschappelijk werker bij Nieuw Unicum doen?
De maatschappelijk werker ondersteunt de bewoner in het omgaan met de opname/ziekte en alles wat het leven met zich mee brengt. Samen met de bewoner zoek je waar knelpunten liggen en help je bij het terugvinden van eigen kracht en kwaliteit van leven. Daarnaast heb je een rol in het ondersteunen van bewoners in het contact met familie en het zorgteam.


Thema’s die bij de bewonersgroep van Nieuw Unicum voorkomen zijn omgaan met/en oplossen van problemen in het (sociale) leven; ondersteuning bij behoud, versterking en herstel van psychosociale gezondheid en/of maatschappelijk functioneren; moeizame communicatie tussen bewoner en (zorg)professional en hulp bij praktische problemen. Ook ben je aanspreekpunt bij (vermoeden van) huiselijk geweld.


Er is een nauwe samenwerking met alle collega’s binnen Nieuw Unicum en, indien nodig, ben je aanwezig bij een multidisciplinair overleg. Je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de organisatie in samenwerking met andere diensten of afdelingen. En je hebt een actieve rol bij de inrichting en de positionering van maatschappelijk werk binnen Nieuw Unicum.

Het team

Op de hoofdlocatie van Nieuw Unicum maak je deel uit van het team medisch en psychosociaal welke onderdeel is van de behandeldienst. De behandeldienst is een gespecialiseerd team waar verschillende behandelaren werken zoals: artsen, verpleegkundig consulenten, maatschappelijk werk, fysio- en ergotherapie, logopedie, (GZ)-psychologen.

Wie zoeken we

De maatschappelijk werker binnen Nieuw Unicum is een professional die communicatief zeer vaardig en sensitief is. Het is belangrijk dat je hart voor mensen hebt en betrokken bent bij onze bewoners. Daarnaast vinden we onderstaande terug in jouw profiel:


 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur Social Work.
 • Je hebt ruime werk- en levenservaring.
 • Ervaring als maatschappelijk werker in de langdurige zorg is een pre.
 • Bij voorkeur kennis en ervaring in begeleiding en behandeling in relatie tot psychosociale en/of psychiatrische problemen bij mensen met een lichamelijke beperking en/of mensen met NAH.
 • Je beschikt over een netwerk van hulpinstanties of kennis van de sociale kaart.
 • Je denkt in mogelijkheden, hebt een positieve instelling en bent enthousiast en resultaatgericht.
 • Je bent analytisch en bent procesmatig sterk.
 • Je vindt het leuk om naast de bewoners je collega’s in de zorg te ondersteunen.
 • Je bent ervaren in het werken vanuit meervoudig partijdige attitude.
 • Je bent flexibel, kan overstijgend denken en werkt procesmatig aan verbetering op basis van signalen.


Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

📝 Vast dienstverband
💰 Salaris max. € 4.806,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 55)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
📈 Cao verhoging in 2024; 1 december (2%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
🕛 24-28 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Ben jij onze nieuwe maatschappelijk werker?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Pien (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.


De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten.


Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Op locatie
 • Zandvoort
€ 3.281 - € 4.806 per maand
Psychosociaal team

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar