Overslaan naar content

Medewerker huishouding | 16-36 uur

 • Zandvoort
Facilitair

Dag nieuwe collega!

Wil jij bijdragen aan een prettige woonomgeving voor de bewoners? Ben jij behulpzaam en heb je ook een luisterend oor? Kom ons team huishouding versterken!

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 2.672,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG15)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 december (2%)
🕛 16-36 uur per week


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

Jouw werkdagen zijn van 08:00-16:30 en je werkt op basis van een flexibel rooster minimaal 2 tot maximaal 5 dagen in de week afhankelijk van het aantal uur in jouw contract. 


Wat jij doet als medewerker huishouding bij Nieuw Unicum
Als medewerker huishouding speel jij een belangrijke rol in de beleving voor de bewoners, bezoekers en medewerkers. Er is nauwelijks een plek denkbaar waar hygiëne nauwer luistert dan in een zorginstelling. Een uitbraak van een bacterie kan bijvoorbeeld een hele afdeling platleggen en een enorme impact maken op het (dagelijks) leven van de bewoners. Met andere woorden: de schoonmaak in onze zorginstelling is essentieel.

Netjes werken, niks overslaan en goed doorwerken, door jouw grote schoonmaak zorg jij voor een goed verblijf van onze bewoners en maak je het verschil! Jij zorgt voor een goede eerste indruk van Nieuw Unicum en bent naast het schoonmaken hét aanspreekpunt voor de bewoners en gasten.

Je bent bij uitstek een gastheer of gastvrouw. Je bent behulpzaam en luistert naar anderen. Soms houd je de deur even open, maak je een praatje met iemand die wil praten of wacht je met schoonmaken als er bezoek is bij de bewoner. Jij begrijpt wat nodig is en helpt daarmee de bewoners en hun familie.

Het team
Het facilitair bedrijf bestaat in totaal uit ruim 50 collega’s en verzorgt de dienstverlening op het gebied van catering, logistiek, magazijn, inkoop, schoonmaak en receptie. Binnen onze afdeling heerst een gezellige sfeer. We gaan op een prettige manier met elkaar om, iedereen is welkom en we respecteren elkaars meningen en opvattingen.

Wij weten elkaar te vinden binnen alle facilitaire afdelingen, waarbij er in collegiale omgang een “je” en “jij” mentaliteit heerst. Binnen onze afdeling werken hardwerkende en eerlijke medewerkers, die respect hebben voor elkaar en de bewoners.

De medewerkers huishouding valt onder het facilitair beddrijf wat zich de komende jaren richten op een service excellence niveau. Dit betekend dat wij streven naar een dagelijkse dienstverlening waarin we minimaal het cijfer negen willen scoren. Samen gaan we hiervoor en jij draagt daar als medewerker huishouding aan bij.

Meer over werken bij Nieuw Unicum

Wie zoeken we

Gastvrijheid? Dat zit in jouw DNA en hoeven wij jou eigenlijk niets meer over te vertellen. Daarnaast ben jij proactief en zie jij het werk en pak jij dit ook op.

 • Aantoonbare schoonmaakervaring, bij voorkeur in een zorginstelling of ziekenhuis.
 • Nederlandse taalniveau B2
 • Computervaardig met MS Office pakket (Outlook, Word, Excel)
 • Enkele jaren Horeca ervaring is een sterke pré.


Leren en ontwikkelen
Wij gaan jou ook trainen en je de mogelijkheden bieden om je verder te ontwikkelen.

 • Handhygiëne
 • MS-scholing, basiskennis
 • AVG wet- en regelgeving
 • WIP richtlijnen
 • Scholing volgens het Hospitality model van de Efteling.


Ben jij onze nieuwe schoonmaker huishouding?

Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86846518.

Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Op locatie
 • Zandvoort
€ 2.082 - € 2.672 per maand
Facilitair

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar