Overslaan naar content

Medewerker Huiskamer | 16 uur per week

  • Zandvoort
Zorg

Dag nieuwe collega!

Vind jij het belangrijk dat bewoners op een prettige manier kunnen wonen en wil jij hierin je steentje bijdragen? Ben jij op zoek naar een gezellige en informele werksfeer waar naast hard werken ook plezier wordt gemaakt? Dan kijken wij ernaar uit om van je te horen!


📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris maximaal € 2.766,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 20)
➕ Maandelijkse bruto functietoeslag van 5% over het overeengekomen bruto salaris*
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 juni (2%) en 1 december (2%)
🕛 16 uur per week


Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

* Nieuw Unicum is op dit moment bezig met het project functiehuis waarbij er wordt gekeken naar de herwaardering van de functie medewerker huiskamer. Wanneer de functie in het project functiehuis definitief wordt, komt deze tijdelijke functietoeslag te vervallen.


Rooster
Je werkt dagdiensten en verkorte avonddiensten waarbij je ook in de weekenden ingezet wordt. Daarnaast is het fijn wanneer je flexibel bent en rondom de vakantieperiodes extra kan werken.

Diensttijden:
8:00 – 15:00 (half uur lunchpauze, eigen tijd)
15:00 – 20:00 (15 minuten pauze)


Vaste vrije dag: Ja! Er is sprake van één roostervrij dag.
Weekenddiensten: Jij bent tenminste 22 weekenden per jaar vrij.
Bekendmaken rooster: Uiterlijk één maand voor datum van ingang van het rooster.
Feestdagen: Worden zo evenredig mogelijk geregeld binnen het team. Bijvoorbeeld werken met Pasen of Pinksteren en werken met Kerst of met Oud en Nieuw.

Wat jij doet als medewerker huiskamer
Je ondersteunt de bewoners bij hun dagelijkse maaltijden. Hierbij zorg jij ervoor dat er gezonde, volwaardige en gevarieerde voeding en dranken worden verstrekt. Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen wensen, behoeften en dieeteisen. Hiervoor werk je samen met de collega’s van diëtiek. Verder ben jij scherp op eet- en slikproblematiek en zorg jij voor het op de juiste manier verstrekken en toedienen van eten en drinken.

Binnen de huiskamer ben jij ook de gastvrouw/-heer die zorg voor een huislijke sfeer en leg je contacten met de bewoners van jouw afdeling. Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het netjes en schoonhouden van de huiskamer, de keuken en het verzorgen van de bestellingen en de daarbij behorende administratieve handelingen.

We vinden het belangrijk dat je voor bewoners klaar staat. Bewoners zijn relatief jong en komen vanuit thuis. Het is vaak een bijzonder lastige stap om uit huis te gaan wonen, ver weg van zijn/haar thuissituatie. Wij staan er dan ook voor om dit zo goed mogelijk op te vangen en mensen een nieuw thuis te bieden.

Om kwalitatief goede zorg te kunnen bieden is het belangrijk dat je inzicht hebt in de ziektebeelden progressieve MS en niet-aangeboren hersenletsel met gedragsproblematiek. Daar helpen onze behandelaren je bij. Daarnaast bieden we je een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma.

Sommige bewoners kunnen door hun lichamelijke en/of cognitieve beperkingen niet meer goed aangeven wat zij willen en waar hun behoefte ligt. Aanvoelen en kijken naar de bewoner is hierin essentieel.


Het team
Als medewerker huiskamer werk je op een zorgafdeling op de hoofdlocatie in Zandvoort. Jij bent het centrale punt op de afdeling en biedt, naast de reguliere werkzaamheden in de huiskamer, een luisterend oor aan de bewoners. Het team binnen de afdeling bestaat uit: Teamleider zorg, EVV 4, EVV 3, Verpleegkundigen, Verzorgenden, Zorgassistenten, Medewerkers Huiskamer, Leerlingen en Stagiairs.

Wie zoeken we

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen en de wensen van onze bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Je kunt goed samenwerken. Ook ben je leergierig en vind je het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.

  • Mbo 2 werk- en denkniveau;
  • Wisselrooster, je bent doordeweeks en in het weekend beschikbaar;
  • Je bent voor diensten overdag én in de avond beschikbaar;
  • Beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je bent computervaardig (kennis van outlook en Microsoft office);
  • Kennis van ONS/ECD is een pre;
  • Kennis van HACCP-richtlijnen.

Meer over werken bij Nieuw Unicum


Ben jij onze nieuwe medewerker huiskamer?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en wordt jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!

WhatsApp direct met Stephanie Bos (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86846518.

De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten. 
Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Op locatie
  • Zandvoort
€ 2.127 - € 2.766 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar