Overslaan naar content

Verzorgende IG - nachtdiensten

  • Zandvoort
Zorg

Dag nieuwe collega!

Draai jij graag alleen maar nachtdiensten? Begin jouw nieuwe baan direct met een contract voor onbepaalde tijd!
Ben jij geïnteresseerd in werken met de unieke doelgroep niet-aangeboren hersenletsel (NAH)? Onze buitenlocatie Zandvoort Noord is het thuis van 16 bewoners met NAH waar zij in hun eigen appartement de benodigde zorg ontvangen. 

Als Verzorgende IG help je bewoners die graag laat opblijven naar bed en loop je rondes. Je monitort mogelijk zieke bewoners, je verdroogt de bewoners en geeft wisselligging. Je komt van buitenaf binnen in het appartement bij de bewoners.

📝Direct een vast contract!
💰 Salaris max. € 3.360,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 35)
➕ Maandelijkse bruto functietoeslag van 5% over het overeengekomen bruto salaris*
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8%)
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 december (2%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren op eigen terrein
🕛 24-32 uur per week

* Nieuw Unicum is op dit moment bezig met het project functiehuis waarbij er wordt gekeken naar de herwaardering van de functie medewerker Verzorgende IG. Wanneer de functie in het project functiehuis definitief wordt, komt deze tijdelijke functietoeslag te vervallen.

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!


Wat ga je als VIG in de nachtdiensten bij Nieuw Unicum doen?
In de nacht kan er gebeld worden door de bewoners. Wij vinden het belangrijk dat je er voor ze bent, ze aandacht geeft, luistert en naar ze omziet. Bewoners kunnen vragen om diverse zaken in de nacht, denk aan pijnmedicatie, wisselligging maar ook het legen van de stoma. Sommige bewoners vinden het ook fijn om een praatje te maken in de nacht of vragen om een kopje thee.

Er is een grote verscheidenheid in de bewonersgroep en dat vraagt veel van jouw vermogen om te schakelen. Jij weet een bewoner hand aan hand begeleiding te beiden waar nodig.


Dit zijn jouw werkzaamheden;

  • ADL-verzorging op bed met hulpmiddelen als tilliften en glij- en rollakens;
  • Wond-, incontinentie- en stomazorg;
  • Wisselligging geven in de nacht;
  • Monitoren van bewoners en overdracht dagdienst;
  • Bijdragen aan en uitvoeren van het zorgplan.


Gedurende de nachtdienst draai jij een verantwoordelijke dienst, je staat in contact met de Avond-Nacht-Weekend hoofd op de hoofdlocatie en waar nodig met je collega’s van de andere buitenlocaties.

Als verzorgende IG leer je bij Nieuw Unicum over aangepaste (be)handelingen. Om je te helpen nog betere zorg te bieden, is het belangrijk dat je inzicht hebt in de ziektebeelden van onze bewoners. Daar helpen onze behandelaren je bij. Daarnaast bieden we je een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma.

Waar kom je te werken?
Op onze buitenlocatie in Zandvoort Noord, waar het team bestaat uit 16 collega’s: Teamleider zorg, EVV 4, EVV 3, Verpleegkundigen, Verzorgenden, Zorgassistenten, Medewerker Huiskamer, Leerlingen en Stagiairs. Het pand waarin de appartement zich bevinden delen wij samen met de RIBW en Stichting Pluspunt Zandvoort.

Lees meer over de rol van verzorgende ig en de locatie


Rooster
Het rooster wordt per drie maanden gemaakt, hierdoor weet jij tijdig waar je aan toe bent. Er zijn meerdere collega’s die met regelmaat een nachtdienst draaien.

Vaste vrije dag: Ja! Er is sprake van één roostervrij dag.
Weekenddiensten: Jij bent tenminste 22 weekenden per jaar vrij.
Feestdagen: Worden zo evenredig mogelijk geregeld binnen het team. Bijvoorbeeld werken met Pasen of Pinksteren en werken met Kerst of met Oud en Nieuw.

Voor het inwerken, kennismaken met de bewoners en het leren kennen van jouw collega’s verwachten wij van jou in de inwerkperiode dat jij ook dag- en avonddiensten draait om zo bekend te raken met de benodigde zorg- en benaderwijze per bewoner.

Wie zoeken we

Je straalt rust en vertrouwen uit en hebt aan een half woord genoeg. Je houdt rekening met de lichamelijke en cognitieve beperkingen van onze bewoners. Daarbij weet je lastige situaties creatief op te lossen. Jouw daadkracht, inlevingsvermogen en gevoel voor humor helpen je hierbij. Ook ben je leergierig en vind je het leuk om trainingen te volgen die je verder helpen in je werk.


  • Diploma mbo Verzorgende IG;
  • Of een diploma mbo MMZ niveau 3, mbo SPW niveau 3 of persoonlijk begeleider niveau 3 met een landelijke aanvulling voor verzorgende en verpleegtechnische handelingen;
  • Kwaliteit van zorg staat bij jou voor op.


Ben jij onze nieuwe Verzorgende IG nachtdiensten?

Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!

WhatsApp direct met Stephanie (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86846518.

De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten. Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is op werkenbijnieuwunicum.nl

Op locatie
  • Zandvoort
€ 2.393 - € 3.360 per maand
Zorg

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar