Overslaan naar content

Wondverpleegkundige | 24-36 uur

  • Zandvoort
Medisch team

Dag nieuwe collega!

Ben jij die enthousiaste en gedreven wondverpleegkundige die toeziet op de kwaliteit van wondzorg en behandeling van onze bewoners? Word dan onze nieuwe collega!


Wat ga je als wondverpleegkundige bij Nieuw Unicum doen?
Als wondverpleegkundige draag je bij aan het kwaliteitsbeleid door middel van het maken en implementeren van verbeterplannen ten aanzien van de zorgkwaliteit voor heel Nieuw Unicum. Je initieert, leidt of neemt deel aan in- en externe werkgroepen en vanuit je eigen deskundigheid neem je deel aan kwaliteits- en zorginnovatieprojecten.

Je ziet toe op de geleverde zorg en het totale zorgproces en neemt audits af. Je signaleert knelpunten op het werkproces, kwaliteit en patiëntenveiligheid en stelt verbetermaatregelen op. Je ondersteund, coacht en begeleid de zorgteams en helpt hen bij de implementatie van nieuwe werkwijze en processen. Je geeft scholing/klinische lessen aan collega’s en je hebt een adviserende en verzorgende rol over wondmaterialen. In het kader van de zorgkwaliteit bevorder je de multidisciplinaire samenwerking tussen de behandelaren en de zorgteams.

In voorkomende gevallen ondersteun en assisteer je de teams bij de directe zorgverlening. Je verpleegt en verzorgt bewoners en verricht voorbehouden verpleegtechnische handelingen. Tot slot geef je voorlichting, informatie en instructie aan de bewoners of diens naasten m.b.t. onderzoeken, behandeling en mogelijke consequenties voor de zelfredzaamheid.

Nieuw Unicum is volop in beweging en ontwikkeling en wij zoeken iemand die daar een actieve rol in wil vervullen. Iemand die wil helpen mee bouwen en de toekomstige functie van kwaliteitsverpleegkundige vorm wil geven. Gezien deze ontwikkelingen binnen de organisatie zal de functiebenaming van wondverpleegkundige worden aangepast naar kwaliteitsverpleegkundige later in het jaar.


Waarom Nieuw Unicum

Je werkt met de bewoners en externe cliënten met een lichamelijke en/ of cognitieve beperking. Ondanks de veelal complexe beperkingen staan ze nog midden in het leven. Nieuw Unicum biedt multidisciplinaire behandelingen op het gebied van progressieve MS en NAH (niet-aangeboren hersenletsel) en andere centraal neurologische aandoeningen.

Wie zoeken we

Als wondverpleegkundige ben je communicatief vaardig, positief en motiverend in het overdragen van kennis aan medewerkers in de zorg/begeleiding. Je bent in staat om goed samen te werken met artsen en behandelaren. Je houdt ervan om samen met collega’s ontwikkelingen door te maken en bent in staat hierin een actieve rol te spelen. Je beschikt verder over:


  • Afgeronde MBO-V diploma;
  • Aangevuld met een afgeronde opleiding tot wondverpleegkundige;
  • Je bent in het bezit van een geldige BIG registratie;
  • Kwaliteit van wondzorg staat bij jou voorop;
  • Sterke teamspeler met verantwoordelijkheidsgevoel.


Meer over werken bij Nieuw Unicum


Hier zorgen wij voor

📝Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
💰 Salaris max. € 4.349,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 50)
💸 Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8%)
📈 Cao verhogingen in 2024; per 1 december (2%)
🚗 0,21 eurocent per kilometer en gratis parkeren
🕛 24-36 uur per week

Het volledige arbeidsvoorwaardenpakket vind je hier!

Ben jij onze nieuwe wondverpleegkundige?
Dan ontvang jij bij indiensttreding een welkomstgeschenk en word jij uitgenodigd voor onze introductiebijeenkomst waarbij wij zorgen voor jouw lunch. Solliciteer direct via de solliciteer button!


WhatsApp direct met Pien (Recruiter) voor meer informatie over de functie of bel haar via 06-86848467.


De vacatures bij Nieuw Unicum staan gelijktijdig intern en extern open, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur op externe kandidaten. Deze vacature kent geen sluitingsdatum en is beschikbaar zolang deze online zichtbaar is.

Op locatie
  • Zandvoort
€ 3.046 - € 4.349 per maand
Medisch team

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar