Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Vanaf 8 juli a.s. bijna alle bezoekregels opgeheven

Registratie blijft wel belangrijk

Geplaatst op 03-07-2020

De verruimde bezoekregeling is de afgelopen weken goed verlopen. Daarom kunnen we de bezoekregeling verder versimpelen. U kunt vanaf 8 juli a.s. weer zelf bepalen wanneer u op bezoek komt en hoe lang u blijft. Wel vragen we bezoek om zich vooraf te registreren via https://forms.gle/hquZBpSN5Q2uKCs49. Dit verandert er in onze bezoekregeling per woensdag 8 juli:

  • U kunt zelf bepalen wanneer u op bezoek komt en hoe lang u blijft. Er is dus een tijdsslot meer.
  • U kunt op eigen gelegenheid bij uw familielid op bezoek gaan. U hoeft zich niet meer te melden op de Brinck. Ook uzelf afmelden na uw bezoek is niet meer nodig.
  • Er is geen maximum meer gesteld aan het aantal bezoekers. We verzoeken u wel om de 1,5 meter regel in acht te nemen, dit betekent dat in de appartementen op de hoofdlocatie maximaal 2 bezoekers tegelijkertijd in het appartement aanwezig kunnen zijn. Bent u met meer bezoekers? Op de Brinck of de terrassen is makkelijker afstand te houden.

U dient zich te registreren als u op bezoek komt. Dat kan via een digitaal aanmeldformulier via bovenstaande link. Registratie is noodzakelijk, want in geval van een besmetting zijn deze gegevens nodig voor een bron- en contactonderzoek. We verzoeken u daarom met klem om u ook echt registreren, dat is in ieders belang. Omdat we uw bezoek niet meer hoeven in te plannen, nemen we na uw registratie ook geen contact meer met u op.

De bezoekfaciliteit in de Oase gaan we afbouwen. Mocht u hier nog afspraken hebben staan, dan nemen wij contact hierover met u op.

Tot slot
We vinden het fijn dat we de meeste regels kunnen opheffen, maar elke versoepeling is spannend. Het virus is nog niet verdwenen en kan zo weer toeslaan. Daarom:

  • Houd u zich aan de RIVM-maatregelen (handen reinigen met handalcohol bij aankomst en vertrek, 1,5 meter afstand houden, geen bezoek bij gezondheidsklachten).
  • Beperk het contact met andere bewoners en zorgverleners en kom niet in de gezamenlijke ruimtes/huiskamers.
  • U kunt gebruikmaken van het sanitair op de Brinck en niet op de afdelingen.

Vragen, ideeën, suggesties?
Mocht u nog vragen over de bezoekregeling dan kunt u contact opnemen met coronainformatie@nieuwunicum.nl


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden